Voyage

Klicka här för att läsa magasinet digitalt

Kia K4 – världspremiär på New York Auto Show

Foto:KIA

Dela

Kia släpper nu de första bilderna på nya Kia K4, en kompakt sedan som definierar en ny era av design och innovation. Kia K4, som är resultatet av en djärv fusion av teknik, färg och material, är redo att ta världsscenen på New York Auto Show den 27 mars.

Foto: KIA

Den unika karossformen är resultatet av en innovativ designprocess kallad ”Twist Logic”. Genom att vrida kopplingarna mellan logiskt inriktade ytor på ett till synes ologiskt sätt, har designteamet skapat en modern och unik form som skiljer sig från mängden.

– Varje kontur, kurva och detalj i K4 har noggrant övervägts och utformats för att följa Kias designfilosofi ”Opposites United”, som sammanför rena facetterade ytor och tekniska detaljer i ett djärvt sammanhängande uttryck. Varje aspekt stärker ytterligare relationen mellan varumärke och design, säger Karim Habib, designchef för Kia.

Kia K4 introducerar nya standarder för design, innovation och körupplevelse till den kompakta sedansegmentet.

Vertikala strålkastare markerar fronten på var sin sida och bidrar till att skapa en bred och stabil hållning, medan DRL-strålkastarna integreras med horisontella kromlister för att ytterligare accentuera en sofistikerad look. Sett bakifrån utstrålar Kia K4 samma aura av styrka och dynamik. Vertikala lampor i ytterkant skär vertikalt nedåt mot en bred teknisk stötfångare.

Interiörens design avviker från den traditionella förarorienterade miljön med skärmar och reglage vinklade mot föraren, och skapar en tydlig åtskillnad mellan en mer maskinell förarcockpit och ett bekvämt och varmt passagerarutrymme.

Fysiska knappar och kontroller hålls avsiktligt till ett minimum, men garanterar en snabb, intuitiv interaktion med bilens funktioner.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Rafael Nadal kommer spela ATP-turneringen Nordea Open.– Jag har fina minnen därifrån och ser verkligen fram emot att komma tillbaka,...

911 DAKAR ÄR ABSOLUT INGET NYTT PÅHITT, DEN KOM REDAN 1984 NÄR MODELLEN PORSCHE 953 TOG HEM DET KLASSISKA PARIS-DAKAR...

Vad värmer väl en frusen själ bättre än hett vatten. Årstiden är här för varma bad och tända ljus. De...

Känns det som att varje inredningsreportage pratar tom rä? Med klimatkatastrofen runt hörnet, tar naturmaterial och naturinspiration allt större plats...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy