Storskaliga gosedjur

Storskaliga-gosedjur-Voyage

Dela

Stolar att gosa med. Pallar som sällskapsdjur. Eller vad sägs om en bullig soffa att borra ner sig i.
När det blåser snålt ute i den stora, stygga världen, blir hemmet en allt viktigare symbol för trygghet. I designvärlden betyder det att vi går mot snällare möbler med organiskt böljande former och mjuka färger.
Sällan har vi sett så kurvigt mjuka soffor som nu. Eller så många fåtöljer där klädseln följer med över armstöden, en uppfinning som allra först sågs i Inga Sempés vackra och oöverträffliga Ruché för Ligne Roset.
De nya gosemöblerna är inte bara för Peter Pan-figurer som vägrar att växa upp. Nej, vuxna får också vara med och dela på mjukisdjuren. Ett gott exempel är designduon Färg & Blanches nya puff för Design House Stockholm. Klappvänlig som en hund, men utan att fälla hår eller tigga mat. Sittvänlig värre.

Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Vem har sagt att design måste vara allvarlig? Italienska Seletti gjorde sitt internationella genombrott som designföretag med aplampor av konstnären...

Upcyclat, cirkulärt, ekosmart – hållbarhet håller äntligen på att bli den viktigaste faktorn för inredning. Numera erbjuder samtiden gott om...

I TAKT MED ATT FLER BILAR BLIR ELEKTRISKA BEHÖVS FORTFARANDE NÅGOT SOM FÖRMEDLAR JUST DE KÄNSLOR SOM EN BILNÖRD GÅR...

DRÖMMEN OM EN LYXIG OCH ROMANTISK TÅGRESAN LÅTER VI KOMMA TILL LIV OMBORD PÅ COSTA VERDE EXPRESS. INTE BARA BJUDS...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy