Voyage

Klicka här för att läsa magasinet digitalt

RAFAEL NADAL – kommer till Båstad

Dela

Rafael Nadal kommer spela ATP-turneringen Nordea Open.
– Jag har fina minnen därifrån och ser verkligen fram emot att komma tillbaka, säger han i ett uttalande på turneringens hemsida.

Ännu en stjärna kommer till Båstad. Den 38-årige superstjärnan Rafael Nadal är klar för ATP-turneringen Nordea Open. 2005 vann Nadal hela turneringen blott 19 år gammal.
– Jag är glad över att kunna spela i Båstad i sommar där jag vann en av mina första ATP-titlar. Jag har fina minnen därifrån och ser verkligen fram emot att komma tillbaka och få spela inför de svenska fansen, säger han i ett uttalande på turneringens hemsida.

Den okrönte spanske gruskungen har vunnit hela 22 Grand Slams i karriären men har fallit rejält på världsrankingen då skadorna börjat komma. Men att det här sätter ytterligare stjärnglans på turneringen råder det ingen tvivel om.
– Det är väldigt stort att en av de bästa tennisspelarna genom tiderna spelar Nordea Open. Vi har sedan många år en bra relation och har en löpande kontakt. I år passade det bra med hans förberedelser inför OS i Paris, säger turneringens vd Christer Hult.

Startfältet i Båstad är i år oerhört starkt. Sedan tidigare är världsettan Jannik Sinner och norske världssjuan Casper Ruud klara.

Nordea Open spelas 8-21 juli i Båstad.

Rafael Nadal
Ålder: 38 år
Född: Mallorca, Spanien
Antal ATP-titlar: 92
Antal Grand Slam-titlar: 22, varav 14 i Franska mästerskapen.
Antal veckor som världsetta: 209
Nuvarande rankning: 264.

Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Det här är verkligen utan konkurrens den mest omtalade och ifrågasatta bilen som bilbranschen skådat på länge! Bara det faktym...

911 DAKAR ÄR ABSOLUT INGET NYTT PÅHITT, DEN KOM REDAN 1984 NÄR MODELLEN PORSCHE 953 TOG HEM DET KLASSISKA PARIS-DAKAR...

Kia släpper nu de första bilderna på nya Kia K4, en kompakt sedan som definierar en ny era av design...

Vad värmer väl en frusen själ bättre än hett vatten. Årstiden är här för varma bad och tända ljus. De...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy