SEDAN L´APOGÉE CORCHEVAL i Frankrike öppnade för lite mer än tio år sedan har de ansetts vara ett av de allra finaste av alpina retreaten.
Hotellet som ingår i Oetker Collektion är ett ski-in/ski-out-hotell med 55 rum, vilket gör det till det största hotellet i Courcheval. Nytt för denna vintersäsong är att L’Apogée introducerar Chalet at the Heights, en upplevelse som bjuder på både en resa med snöskoter eller släde ut i natten under stjärnorna för att nå Chalet at the Heights där middagen nu väntar. Inledningen inkluderar ett glas Ruinart Blanc de Blancs champagne, alternativ ett glas lyxvodka.
Härtill en kaviarprovning signerad Petrossian House. När det efter middagen är dags att återvända till hotellet gör detta med antingen med hjälp av en kälke eller en pistmaskin. Adderat till denna middagsupplevelse har hotellet även fått två nya medelhavsrestauranger den här säsongen. Inspirerad av L’Apogée Courchevels systerhotell på franska Rivieran, Hotel du Cap-Eden-Roc. Koncepten här bjuder på den italienskinspirerade restaurangen Giovanni´s och den spanskinspirerade restaurangen Carmen.
L´APOGÉE COURCHEVAL
Öppnar för säsongen den 13 december, 2024.
Chalet at the Heights
Upplevelsen kostar från 2 200 Euro för 2 personer.
www.oetkercollection.com/hotels/lapogee-courchevel