Svenska Juveler

Foto: Rare Jewelry

Dela

FORMSTARKT OCH LEKFULLT ÄR JUVELERNA FRÅN RARE JEWELRY SOM PASSAR LIKA BRA FÖR VARDAG SOM TILL FEST. MIXA, BLANDA, VÅGA, STICK UT.

Foto: Rare Jewelry

Rare Edge – är essensen

En serie med attityd och elegans inspirerad av Louvren i Paris. Gaia Stud Bangle i 18K guld med 60 briljantslipade diamanter. Gaia Twin Pavé Bangle i 18K guld med 269 briljantslipade diamanter. Gaia Twin Stud Pavé Bangle i 18K guld med 100 briljantslipade diamanter Gaia örhängen i 18K guld med 80 briljantslipade diamanter.

Foto: Rare Jewelry

Rare 4 You – en lekfull kollektion

Safety Pin halsband i 18K guld fattad med 64 små briljantslipade diamanter. Lås halsband med 40 briljantslipade diamanter. Små Mini Loops örhängen med 8 diamanter. Mini Snake örhängen i 18K guld med smaragder som ögon med 120 diamanter.

Foto: Rare Jewerly

Rare High – en gränslös kollektion

Sif ringar och Sif örhängen, inspirerade av franska Macarons, finns i många olika ädelstenar, små ringar med 52 briljantslipade diamanter, stora ringar med 56 briljantslipade diamanter. Band Rings med 10–12 smaragdslipade ädelstenar och 94 briljantslipade diamanter. Tennis Stretch armband med diamanter och Rainbow safirer. Elastiska armband med diamanter eller ädelstenar, finns i alla storlekar.

DANNIE ÄR RARE – EN SVENSK JUVEL

RARE JEWELRY ÄR DET SVENSKA JUVELHUSET MED VISIONEN ATT KVINNAN SOM BÄR DERAS SMYCKEN SKA KÄNNA SIG STARK, GRACIÖS OCH STOLT.

Foto: Rare Jewelry

DE FLESTA SMYCKEN från Rare Jewelry kan du bära varje dag. Ofta är det vanligt att jobba med kombinationen guld och diamanter, men Rare Jewelry erbjuder även andra material, särskilt titan, och det är bland annat så Dannie Larsson, grundare, Creative Director och designer, skapar sina elastiska “tennisarmband”. Du behöver inget lås, du kan ha själva insidan i titan, medan utsidan pryds av guld
och diamanter. Konst, men också arkitektur är inspirationskällor, i exempelvis armbandet Pax kommer
inspirationen från pyramiden utanför Le Louvre i Paris. Niten i Pax från Edge-kollektionen vände hon upp och ner på en diamant, så att det ser ut som en glaspyramid.

Foto: Rare Jewerly


Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

EN KLOCKA I JUBILEUMSUTGÅVA ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT DESIGNERN ALFREDO HÄBERLI CHECKAT IN I OSLO. VI ÖPPNAR UPP ETUIET I...

AHEAD OF THE 23RD GRAND PRIX D’HORLOGERIE DE GENÈVE, GPHG, THE ANNUAL CELEBRATION OF WATCHMAKING EXCELLENCE THAT’S REGARDED AS THE...

I samarbete med Rolex erbjuder Nymans Ur 1851 möjligheten att köpa Pre-Owned klockor som är certifierade som äkta och garanterade...

Vi har prytt oss med silvrets månvita glans i eviga tider och i höst är det trendigare än någonsin. Låt...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy