Nymans Ur 1851 certifierad pre-owned återförsäljare av Rolex

Foto: Nymans Ur

Dela

I samarbete med Rolex erbjuder Nymans Ur 1851 möjligheten att köpa Pre-Owned klockor som är certifierade som äkta och garanterade av Rolex. Dessa klockor uppfyller Rolex strikta kvalitetskriterier och kommer med en tvåårig internationell garanti från dagen Pre-Owned klockorna köps.

Familjeägda Nymans Ur 1851 är Sveriges ledande återförsäljare av exklusiva klockor och är en välkänd destination för minnesvärda butiksupplevelser för klockkännare. Med 170 år av passion, exceptionell service och erfarenhet fortsätter Nymans Ur 1851 att leverera kvalitet och förtroende på marknaden.

Nymans Ur 1851 lanserade exklusivt Certified Pre-Owned i butik för ett flertal år sedan. Med en framgångsrik satsning och en ökad efterfrågan på marknaden tar nu Nymans Ur 1851 som stolt officiell Rolex partner ytterligare ett steg i Certified Pre-Owned-segmentet, genom att nu ingå i Rolex Certifierad Pre-Owned-programmet exklusivt på den svenska marknaden.

Foto: Nymans Ur


– Nymans Ur 1851 lanserade sin Certified Pre-Owned tjänst 2017, och nu sex år senare tar vi som officiell Rolex partner nästa steg tillsammans med Rolex. Vi är väldigt stolta över att idag kunna tillkännage att Nymans Ur 1851 blir Rolex Certified Pre-Owned återförsäljare och kan erbjuda våra kunder ett nytt och tryggt sätt att köpa Rolex-klockor på där vi kan garantera klockornas äkthet. Vi kommer även att erbjuda försäljning online av vårt Pre-Owned sortiment, vilket möjliggör för oss att nå ut till betydligt fler kunder, säger Åsa Sparrmo, VD Nymans Ur 1851.

Foto: Nymans Ur


Om Rolex Certified Pre-Owned-programmet
Rolex Certified Pre-Owned-programmet intygar äktheten av Pre-Owned Rolex-klockorna – som är minst tre år gamla – vid tidpunkten för återförsäljning av en officiell återförsäljare som har den speciella Rolex Certified Pre-Owned-plaketten. Det garanterar att dessa klockor uppfyller de kvalitetskriterier som finns i alla Rolex-produkter samt kunskap och professionalism hos varumärkets världsomspännande återförsäljarnätverk.

Rolex Certified Pre-Owned-sigillet som medföljer de berörda klockorna symboliserar deras status som Certifierade Pre-Owned Rolex-klockor. Rolex garantikort för Certified Pre-Owned, som levereras vid försäljningstillfället, bekräftar officiellt att klockan är äkta och garanterar att den fungerar korrekt. Detta kort fungerar som ett officiellt äkthetsintyg.

Produkternas hållbarhet är viktig för Rolex. Tack vare kompromisslösa kvalitetsstandarder producerar varumärket klockor med längsta möjliga livslängd. Med detta program vill Rolex därför komplettera klockornas nästa liv för de klockor som redan cirkulerar på marknaden, i syfte att bevara, underhålla och garantera det som redan finns. Detta synsätt ligger i linje med Rolex Perpetual Philosophy: den obevekliga strävan efter excellens och ett långsiktigt engagemang för framtida generationer.
 

Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

EN KLOCKA I JUBILEUMSUTGÅVA ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT DESIGNERN ALFREDO HÄBERLI CHECKAT IN I OSLO. VI ÖPPNAR UPP ETUIET I...

AHEAD OF THE 23RD GRAND PRIX D’HORLOGERIE DE GENÈVE, GPHG, THE ANNUAL CELEBRATION OF WATCHMAKING EXCELLENCE THAT’S REGARDED AS THE...

Vi har prytt oss med silvrets månvita glans i eviga tider och i höst är det trendigare än någonsin. Låt...

FORMSTARKT OCH LEKFULLT ÄR JUVELERNA FRÅN RARE JEWELRY SOM PASSAR LIKA BRA FÖR VARDAG SOM TILL FEST. MIXA, BLANDA, VÅGA,...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy