Voyage

Klicka här för att läsa magasinet digitalt.

Garden Delight!

Voyage-Garden-Delight!

Dela

Flora och fauna har inspirerat smyckevärlden i alla tider, och i sommar flyttar trädgårdens alla underverk in i smyckegarderoben. Smycka dig med blommor och fjärilar – eller varför inte med myror.

Konstnärligt chic

Internationellt kända smyckekonstnären Märta Mattson har skapat en serie vackra örhängen tillverkade av cikadavingar, resin, lack, pigment och guld. Finns i fler färger, pris 4 600 kronor paret.

Flitig som ett bi

Visste du att ett bi flaxar med vingarna över 10 000 gånger per minut medan det flyger fram och tillbaka mellan boet och blommorna? Broschen i 18K guld med diamanter, safirer och rubiner kommer från Strömdahls Juveler, pris 22 375 kronor.

Fjäriln vingad…

Fjärilen är en symbol för glädje och visst blir man glad av halsbandet ”Ängsfjäril” i 18K roséguld med mönstergravyr och briljanter på totalt 0,03 ct. Smycket är tillverkat för hand hos Atelier Ajour, pris 10 500 kronor.

Etisk skönhet

Chopard har alltid legat i framkant när det gäller hållbara smycken. Armringen ur nya kollektionen ”Happy Hearts Wings” med inspiration från fjärilens både spröda och kraftfulla vingslag är tillverkad av fairmined guld och etiskt framtagna diamanter. Adderas kan att Chopard är medlem i Responsible Jewellery Council. Pris 4 670 Euro.

Edens lustgård

Bulgaris halsband Flowers of Eden ur senaste High Jewelrykollektionen minner om en trädgård som vaknat ur sin vintersömn. Bulgari har en speciell känsla för färgade ädelstenar och i halsbandet samsas turmaliner, karneoler, ametister och smaragder som liksom omfamnar tre blommor tillverkade av pärlemor prydda med diamanter. Wow!

Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Här lyfter vi några klocknyheter som visas upp vid årets upplaga av Watches and Woders i Genève – enligt många...

Rainbow Bird on a Rock heter de här mästerliga broscherna från Tiffany & Co. High Jewelry Capsule Collection. Smycket skapades...

Nyligen släppte Frederique Constant en specialversion av sin Slimline Monophase Manufacturer i en handmålad version. Modellen är tolkad av Romaric...

Den senaste uppgraderingen till Sjöö Sandströms kollektion Landsort 459 är en ny stållänk. Konstruerad för långvarig hållbarhet och tidlös elegans,...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy