Voyage

Klicka här för att läsa magasinet digitalt.

WATCHES AND WONDERS 2024

Image credit:©Rolex/Ulysse Frechelin

Dela

Här lyfter vi några klocknyheter som visas upp vid årets upplaga av Watches and Woders i Genève – enligt många årets största och viktigaste klockhändelse. Nyheterna kommer att dyka upp till försäljning under det kommande året.

Image credit:©Rolex/Ulysse Frechelin

Nu presenteras den klassiska Rolex Oyster Perpetual Deepsea i 18 karats guld. Modellen är en dykarklocka rustad med en cerachrom-insats i djupblå keramikom en kompressionsring även den i blå keramik.

Image credit: Hermes

De geometriska Hermès Cut-klockorna förenar en rund silhuett med cirkelns enkla perfektion. Klockorna är rena, enkla och glädjefyllda. Här möts texturer och färger i form av en satinborstad boett, lysande siffror och ett fint gummiarmband.

Image credit: Vacheron Constantin

Vacheron Constantin har samarbetat med modedesignern Yiqing Yin och skapat ett väldoftande konceptklocka ”Égérie – The Pleats of Time”.

Image credit:©Tudor
Image credit: © tudor

Ny Black Bay 58 GMT 2024 TUDOR är en ny modell i Black Boy-serien, i GMT-tappning, som lyfter fram resan mellan olika tidszoner i sitt koncept. Den nya modellen är utrustad med TUDOR:s nya mellanstora GMT-kaliber, färgskalan här bjuder på en mix av bourgogne, svart och stål.

Image credit: © Rolex
Image credit: © Rolex

För första gången presenteras Rolexs modell GMT-Master II med en Cerachrom ram-insats i grå och svart keramik. Modellen finns med två olika armlänkar en i Oyster version, en i Jubilee version.

Image credit: ©oris

Oris nya vackra Aquis Date, är en moder och mångsidig vardagsklocka. Den nya kollektionen följer traditionen och är stilrena, pålitlig, robust och högpresterande – även ute på djupt vatten.

Grand Seiko Evolution 9 Collection Manual-winding Mechanical Hi-Beat 36000 80 Hours: SLGW003

Grand Seiko Evolution 9 Collection är utrustad med en Kaliber 9SA4, och dras upp manuellt. Urtavlan har som många gånger förr när det kommer till Gran Seiko hämtat inspiration från naturen. Denna gång är det björkarnas bark som inspirerat.

Image credit: IWC

Modellen Portugieser Eterna Calender från IWC Schaffhausen kommer med en evighetskalender, där skottåren under de närmsta 400 åren är inräknade. Härtill bjuder modellen på en månfas. Allt det tekniska utlovar exakthet i tid, dock kan den avvika med en dag efter 45 miljoner år…

Dela

Senaste inläggen

Senaste inläggen

Rainbow Bird on a Rock heter de här mästerliga broscherna från Tiffany & Co. High Jewelry Capsule Collection. Smycket skapades...

Nyligen släppte Frederique Constant en specialversion av sin Slimline Monophase Manufacturer i en handmålad version. Modellen är tolkad av Romaric...

Den senaste uppgraderingen till Sjöö Sandströms kollektion Landsort 459 är en ny stållänk. Konstruerad för långvarig hållbarhet och tidlös elegans,...

Sjöö Sandström är stolta över att vara pionjärer inom klockbranschen, och en av de tjänster vi med stolthet har erbjudit...

populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy