Om oss

VOYAGE når de både kräsna och köpstarka affärs- och privatresenärerna när de har tid över. Undersökningar visar att majoriteten av resenärerna tillbringar 90 minuter på flygplatsen innan boarding och avgång. Därför har vi valt att distribuera VOYAGE på flygplatsen – här når du nu som kund hos oss resenärerna då de har lite extra tid.

VOYAGE är ett livsstilsmagasin, alltid med en spännande och aktuell profil på omslaget. Härtill bjuder vi på en härlig mix av reportage där både svenska och internationella trender inom resor, klockor, smycken, mode, skönhet, motor, mat, konst och inredning dukas fram. Målet är självfallet att tidningen ska följa med resenären.

För att vara än mer attraktiv för våra annonsörer deltar vi regelbundet i olika event och sportarrangemang. Kvalitet både för läsare och våra kunder är våra grundpelare.

Snabbfakta
Upplaga: 30 000
Läsare: 170 000
Grundad: 2010
Målgrupp: Affärsresenärer på utrikesterminalerna på Sveriges största flygplatser: Stockholm Arlanda Airport, Bromma Stockholm Airport, Göteborg Landvetter Airport och Malmö Airport. Dessutom exta distribution på flera stora sportarrangemang under året.

Övrig fakta
90 minuter väntar resenären på avgång (källa: Swedavia)
Könsfördelning: 54 % män, 46 % kvinnor
Åldersfördelning: Majoriteten mellan 35 och 49 år
Affärsresenärer: 68 %

Källa: RVU, resevaneundersökningen, 2014