Garmin presenterar MARQ Collection

Av publicerat

Fem nya klockor i fem olika kategorier. Varje klocka hyllar en livsstil som har revolutionerats av Garmin.

Modellerna är Athlete, Expidition, Captain, Aviator och Driver.

Foto:MARQ™ Athlete

FORMGIVEN FÖR TRÄNING

Den dynamiska urtavlan på MARQ Athlete är en hyllning till strävan efter framgång. Det totala antalet kilometer per vecka visar på hängiven träning och pulsen påvisar överlägsen kondition – även i vila. Den borstade infattningen med diamantliknande kol har markörer för VO2 Max och återhämtningstid. Den oöverträffade displayen visar aktuell kondition och räknar ned till nästa utmanande träningspass, och visar otvetydigt mästarens outtröttliga jakt på segern.

Se filmen här..

 

 

Foto:MARQ Expedition

LEV LIVET GRÄNSLÖST

Oavsett om du klättrar uppför de högsta topparna, eller inspireras av dem som gör det, förmår MARQ Expedition dig att fortsätta längre. Ingen annan lyxig och modern tool watch har smarta funktioner, topografiska kartor och realtidsdata för stigning direkt vid handleden. Om äventyret tar dig till högre höjder övervakar en pulsoximetrisensor1 blodets syremättnadsnivåer. Håll dig på rätt väg med inbyggda ABC-navigeringssensorer och en graverad 360-graders kompassinfattning. Armbandet i italienskt vacchetta-läder åldras vackert och ger din stil ett lyft. Och med den genomtänkta designen får du utomordentlig passform på alla dina äventyr. Förfinade detaljer, som de breda “X”-stygnen, ger karaktär och oöverträffad hållbarhet. Så att du kan stå på toppen av världen med ett extraordinärt instrument som skapats för att utforska den.

Se filmen här..

 

Foto:MARQ Captain

EXCELLERA NÄR DU STYR FLOTTAN

Oavsett om du har en tävlingspokal, eller inspireras av dem som har det, visar MARQ Captain din passion för livet på vattnet. Den är en lyxig modern tool watch med avancerade nautiska och smarta funktioner som helt enkelt inte finns på traditionella klockor. En revolutionerande regatta-timer med GPS-teknik lokaliserar starten som aldrig förr. Kryssguidning1 och en man överbord-knapp är utformade för dem som tillbringar livet vid rodret. Och förstklassiga nautiska detaljer, som en marinblå keramisk infattning och jacquardvävt armband tillverkat av hantverkare i södra Frankrike, lägger oceaners avstånd mellan dig och dina närmaste konkurrenter. För mästartaktikern som levererar exceptionella prestationer i alla förhållanden finns ingen bättre passform.

Se filmen här..

Foto:MARQ Aviators

FLYG DIT LIVET TAR DIG

MARQ Aviators klassiska design är en hyllning till piloter över hela världen. MARQ Aviator är förladdad med en global flygdatabas som innehåller flygplatser, navigationshjälpmedel och radiofrekvenser. En snabbknapp för nödsituationer aktiverar snabbt en rutt till närmaste flygplats. Beräknad tid på rutten visar automatiskt hur lång tid det tar till destinationen. En riktningspil och ett spår visar en enkel pekare till nästa waypoint. För den moderna flygaren är formen och funktionen inte bara mångsidiga – de är revolutionerande.

Se filmen här..

 

Foto:MARQ Driver

VISA DIN PASSION FÖR RACING

Oavsett om du sätter banrekord, eller inspireras av dem som gör det, accelererar MARQ Driver din passion för racing. Det är den enda lyxiga och moderna tool watch med smarta funktioner och fler än 250 förinlästa globala racingbanor. En infattning med takymeter visar din kärlek till fart. Automatiska varvtider och tidsdifferenser i realtid visar ditt tuffa och obevekliga tempo. Det tåliga och luftiga titanarmbandet med magnifik utformning, håller dig sval oavsett hur glödhet tävlingen är. Lägg därtill en keramisk infattning med oöverträffad diamantliknande kolbeläggning så har du den första klockan som är utformad för den som alltid återfinns i det första startledet.

Se filmen här..