Sjöö Sandström blir Official Timekeeper – för fjärde året i rad

Av publicerat
Timekeeper

Sjöö Sandström kommer för fjärde året i gå in som Official Timekeeper och synas i hela evenemangsområdet under SkiStar Swedish Open i Båstad 15-22 juli 2018.

Under denna vecka kan du se stjärnor som Stan Wawrinka (30), Fabio Fognini (18) och förhoppningsvis några av våra egna svenska kommande stjärnor. Sjöö Sandström är fast besluten att fortsätta stärka sin närvaro i svensk tennis. SkiStar Swedish Open är en naturlig arena för alla som älskar tennis och den svenska industrin. Med popup-butik och synlighet under hela evenemanget kommer Sjöö Sandström spela en viktig roll under denna turnering.

Förutom exponering på tennisområdet har Sjöö Sandström också ett sommarutställningssal tillsammans med McLaren nära området. Även om du inte gillar tennis kan du ändå ta tillfället i akt och titta på fantastiska bilar och vackra klockor.

Foto: sjoosandstrom.se