Watches and Jewellery – Bröllopsbling

Av publicerat
The-wedding-picture

En ring som varar för evigt, en morgongåva som extra symbol för er kärlek, en vacker collier eller ett par örhängen som framhäver brudklänning och frisyr – smycken är en viktig del av bröllopet!

Av: Kina Andersson

 

Alltid rätt
Stilrent och klassiskt är alltid rätt till bröllop, pärlor är en klassiker och även en uppskattad morgongåva. Här pärlörhängen i guld med sötvattenspärlor i minimalistisk modern tappning. Från Drakenberg Sjölin, pris 4 990 kr.

Le-Pearl-earrings-gold

Till klänningen
Klänning och smycken ska förhöja varandra, inte förta varandra. Lägg gärna fokus på örhängen för att göra både klänning och håruppsättning rättvisa. Diamantörhängen från Chopard, med bland annat två stora päronformade diamanter på 6 ct. Pris på begäran.

High-Jewellery-Diamond-Earrings

Bästa kombon
Solitären, en enstensring, tillsammans med en alliansring, det vill säga en ring med diamanter runt skenan, är en populär kombination. Varför inte slå två flugor i en smäll? Alliansringen med en större mittsten är en vinnare bland vigselringar just nu. Här modellen Fleur från Swepol, priser från 16 250 kr till 44 930 kr.

Swepol

En hjärtesak
Hjärtat är en given symbol för kärleken. Det här hjärtformade hänget i vitt guld, strösslat med diamanter, är inte bara en perfekt kärleksgåva – det är också tillverkat med kärlek till människa och natur. Bland annat använder man sig av återvunnet guld för att mini-mera påfrestningen på jordens naturresurser och diamanterna är garanterat konfliktfria. Från Strömdahls Juveler Pris 26 450 kr.

Enhjärtesak

Trendigt
Haloringen, eller carmoséringen, det vill säga en ring med en större mittsten omgiven av mind-re diamanter, är en stor trend. Den här ringen kommer från Engelbert och kostar från 31 900 kr beroende på storlek på stenarna.