Den nya golfklockan

Av publicerat
Dustin Johnson är känd för hans perfekta tajming – tillsammans med kraft, kontroll och precision. Hans inflytande och påverkan på spelet inspirerade Hublots nya golfklocka. Mekaniskt avancerad, briljant funktionell, samtidigt lätt att använda. Det är en fusion av Hublots filosofi och Dustins signatur; enkel, intuitiv och extremt effektiv.
Hublots mekaniska golfklocka har bländare och är ultralätt, vilket ger sann sportprestanda. Dustin anses av många som ett fenomen i golfens värld. Hans stil och förmåga har revolutionerat hur spelet uppfattas och han har varit i spetsen för en ny era för sporten.  Dustin och Hublot, golf och urmakeri handlar båda om precision, timing och fulländning. Detta är resultatet av hårt arbete och tillsammans är de stolta över att kunna avslöja Big Bang Unico Golf. En sann allt i ett golfklocka.
“Big Bang Unico Golf har en samtida design och är mycket användarvänlig. Den har digitala skärmar och är väldigt lätt – mindre än 100 gram på handleden. Den har allt jag vill ha från en golfklocka och är den perfekta passformen. ” Dustin Johnson, Hublot ambassadör och golfproffs.
Big Bang Unico Golf är byggd av Texalium®, materialet är en sammanslagning av kolfiber och aluminium. Denna unika sammansättning ger klockan sin ljushet. Dess rörelsefunktioner och räknemekanismen är robust och pålitlig.