Designhotellet i Alperna

Av publicerat
No. 01 / 07
Galleri
Fullskärm

I en härlig schweizisk alpinmiljö omgivet av höga bergstoppar finns Huus Gstaad där man kan uppleva perfekta blandningen av äventyr, smaker och komfort.

Det tidigare Steigenberger-hotellet ligger ungefär 1 111 meter över havet nära Gstaad i Berner Oberland. Den har omformats av arkitekten Erik Nissen Johansen, en norsk visionär och artist med passion för kreativa koncept, engagerande upplevelser och visuell berättelse. Inuti hotellet finner man nu varma och välkomnande rum som har de finaste kvalitetens traditionella material som accentueras av moderna detaljer. Här upptäcker man också fina barer, roliga restauranger, ett fantastiskt wellness- och spa-område, konferenslokaler, ett “vardagsrum” med enastående utsikt, öppen spis och ett bibliotek med 500 böcker. Utanför kan gästerna njuta av 250 kilometer backar och spår för skidåkare på alla nivåer, och en fullständig friluftsupplevelse genom forsränning, cykelturer och mycket mer.