Duo dofter

Av publicerat

Sugen på att matcha dofter? Då är en idé att ni köper dofter ur samma serie. En fördel är att de även står snyggt intill varandra oavsett var de placeras.

 

Nattliv i Paris

Boucheron tog fram sin senaste doftduo lyfte de fram ett kärlekspar som strövar runt på gatorna i Paris. Samma par har tidigare vandrat genom stadens gator dagtid. Nu ikläddes hon Quatre Absolu De Nuit, 745 kr/50 ml EdP, en doft som bland annat bjuder på den allt populärare tonkabönan i hjärtnoten. Hans doft är Quatre Absolu De Nuit, 615 kr/
50 ml EdP, där den nya ingrediensen akigalaträ återfinns i hjärtnoten. Båda flakongerna försluts med korkar inspirerade av Boucherons klassiska Quatre-ring.

 

 

 

London 24/7

Burberry rocken är en klassiker, köper du parfymen får du dock hålla tillgodo med att korken är inspirerad av knappen i rocken. I denna doftduo är hennes doft alldeles ny, My Burberry Blush, 850 kr/50 ml EdP, är en både fruktig och blommig doft men i nedtonad komposition. Inspirationen kommer från doften av en trädgård i London i gryningen. Parfymör är Francis Kurkdjian, som även skapat herrdoften Mr Burberry, mannen som kanske är på väg hem genom parken när de två möts. Hans doft är betydligt mer intensiv och bjuder på patchouli, vetiver och kanel.

 

 

 

 

Italiensk romans

Emporio Armani har nyligen lanserat en doftduo tänkt att komplettera varandra. Hennes doft, Because It’s You, 645 kr/50 ml EdP, lockar med hallon, neroli och ros. Hans doft Stronger With You,
645 kr/50 ml EdT, förför med vanilj och mysk. I kampanjen återfinns Matilda Lutz och James Jagger, som har huvudrollerna i en serie kortfilmer.

 

 

 

Av: Yvonne Gull