De 3 lyxigaste kreditkorten

Av publicerat

En persons rikedom är inte alltid uppenbar genom klockan kring handleden eller vilken bil som man kör. Däremot kan ett kreditkort ofta berätta mer om en persons utgiftsförmåga och kredithistoria. Finansinstituten omvandlade vad ett kreditkort representerar genom att utfärda kort som har strikta krav och kvalifikationer som nästan helt bygger på en persons tillgångar, hög inkomst, obevekliga utgifter och utmärkt kredithistoria. Här är de sex av de bästa lyxkreditkorten som för närvarande finns främst i USA:

The Black AMEX, Centurion® är gjord med titan och är American Express mest exklusiva kort. Den prestige som åtföljs av det här kortet kommer med de stora kostnaderna för en startavgift på $ 5 000 och en årlig avgift på $ 2500. Att bli en Centurion® från American Express-kortinnehavare uppnås inte enkelt om du inte uppfyller det viktigaste kravet på en årlig utgift på 250 000 dollar eller mer innan du är värd en inbjudan. Även om det svarta kortet verkar vara ett av de mest sällsynta korten som finns, beräknas det att det finns cirka 50 000 Centurion medlemmar i världen

JPMorgan Chase Palladium Card, ett kort endast reserverat för de rikaste av JPMorgan Chase-klienter som använder bankens Private Client-tjänster. Själva kortet är tillverkat av palladiummetall och 23 karat guldlogoer medan designen och all relevant kortinformation är laser-etsad. Palladiumkortets pärlor inkluderar den högsta nivån av concierge-service, gratis tillgång till mer än 600 globala flygsalonger, tillgång till privata jetplan och andra resefördelar.

Luxury Card, utfärdat i samarbete med Visa MasterCard. Visas innovativa design för kortet var att den skulle vara tillverkad av kolgrafit istället för plast. För att lägga tonvikten på Visa Black-

kortets exklusivitet och att ansluta sig till elitkortens räkenskaper, konstaterar Visa att kortet kommer att utgå till endast 1% av den amerikanska befolkningen och tillgodose dem som spenderar mer än 50 000 dollar per år, medan de bara kräver en årlig avgift på 495 dollar. Trots att dess påståenden ska utfärdas till en mycket begränsad del av USA: s befolkning, kan vem som helst ansöka om en, men många av deras nuvarande kortinnehavare mottog inbjudningar i posten.