En Porsche-designad superyacht

Av publicerat

En Porsche-designad Dynamiq GTT 115-båt lanserades 19 september 2017 av Chris Jefferies Dynamiq.

De har lanserat sin 35 meter långa superyacht precis i tid för nästa veckas Monaco Yacht Show. Lanseringen hände under helgen i Viareggio och VD Sergei Dobroserdov hyllade GTT 115 som “kulminationen på en lång process för design och utveckling för att introducera en ny typ av superyacht till marknaden”.

Sylad utifrån och ut av Studio F.A. Denna aluminum yachten har ett exklusivt stabiliseringssystem och ett skrov i skikt med Rhodium Gray metallfärg. Roland Heiler, VD för Studio FA Porsche, tillade: “Dynamiq GTT 115 har en anda av högpresterande sportbilstyling till höga hav, och är utformad för att vädja till bilälskare och framåtriktande båtägare som uppskattar fördelarna med hastighet, stil och vår filosofi om intelligent prestanda. ”

 

Ta en närmare titt på Dynamiq GTT 115 yacht. Viktiga funktioner inkluderar en spa pool på övre däck, som ligger precis framför den skuggade utomhus matsalen. Byggd enligt RINA-klassificering och MCA-kompatibilitet, var båtens sjöarkitektur levererad av den holländska studion Vripack. Kraften kommer från ett par 1.650 hk MAN V12 dieselmotorer kopplade till Fortjes pod-enheter och tre variabla generatoraggregat för en topphastighet på 21 knop och ett maximalt cruisintervall på 3.400 nautiska mil.

Priserna för Dynamiq GTT 115 börjar vid 11.900.000 euro. Möbler och dekoration utvecklades i samarbete med Minotti. Luxor beige läder, kolfiber detaljer och Sahara Noir marmor. GTT 115 är den andra superyacht som ska byggas av Dynamiq.