Ett snabbt och lyxigt äventyr

Av publicerat

Besök fantastiska länder som Tyskland, Österrike, Schweiz, Italien och Frankrike medan du kör lyxiga bilar från Porsche och Audi. Autobahn Adventures handlar om högpresterande tyska sportbilar, utsökta hotell och spa, gourmetmåltider och fantastiska vyer över europeiska städer och landsbygden. Det är en serie oförglömliga upplevelser med stort utbud av historiska och moderna attraktioner tillsammans med likasinnade gäster som blir livslånga vänner. 

Du kommer att få välja själv och ta emot nycklarna till kanske en Carrera Coupe, Cabriolet eller till och med den mer kraftfulla Carrera S. Bilen är raffinerad och bekväm och har mer bagageutrymme än någonsin tidigare; Det är en sann Gran Turismo. Hela rutten är förprogrammerad i bilens navigationssystem, vilket ger dig friheten att gå i din egen takt och behöver inte oroa dig för att vänta på någon. För vissa handlar det om resan och det innebär att köra på de mest natursköna och legendariska vägarna i hela Europa, som Autobahn. På motorvägen är du fri att köra din Porsche på sättet som sig bör, snabbt. Och det finns ingen bättre väg att testa gränserna för den här bilen än den här.

Varje hotell på ditt äventyr har blivit handvald och förhandsgranskat. De exklusiva platserna för dessa hotell innebär att varje stopp på din resa blir en minnesvärd. Dessa hotell varierar i karaktär, från moderna och spektakulära till intima, pittoreska och lyxiga. Rymliga rum, personlig service, bekvämlighet och lyx är vad hotellen har gemensamt. Den mysiga charmen i en bayerskt by, den fridfulla skönheten i en klar schweizisk sjö eller det fantastiska alpina landskapet i norra Italien ligger strax utanför ditt fönster.

Autobahn Adventures inbjuder sina gäster att äta tillsammans. Maten, vinet och stämningen är exakt som du hoppas på. Matupplevelsen på Autobahn Adventures är verkligen förstklassig. Utsökt mat, fina viner och världsberömd tysk öl är en del av vad som ingår. Prova matkreationer från några av Europas bästa gourmetkockar och lär känna dina medresenärer i en avkopplande och avslappnad atmosfär. 

Med sin stora historia och oändliga landskap finns det alltid något som väntar på att upptäckas i Europa. Din resa har planerats för att du ska kunna besöka attraktionerna efter eget val, oavsett om det är ett slott, en katedral eller en pittoresk europeisk by. Det är din bil, din resplan och din upplevelse. Njut av kultur, historia, museer, shopping, lek och mat. De har även arrangerat en exklusiv turné för som bilälskare inte kan missa. En bakom kulisserna rundtur i Porsche fabriken och museet i Stuttgart. 

Läs mer och boka hos autobahnadventures.com