Middag i New York, dessert i Paris

Av publicerat

Upplev Paris i New York – Air France öppnar en pop up-restaurangen Paris for Dessert och flyger ett par till romantikens huvudstad.

Air France har genom åren tagit hjälp av Michelinkockar för att ta fram mina menyer på flygplanen. Daniel Boulud, Jöel Robuchon and sommelier Paolo Basso ser till att maten ombord är tipptopp. Nu tar de nästa steg på sin gastronomiska resa och lanserar en pop up-restaurang i New York vid namn Paris for Dessert. Restaurangen är öppen i fem dagar, 20–24 juni.

Ett lyckligt par kommer även att få njuta av sin middag i New York för att sedan flygas till Paris för dessert (ja, på riktigt)! Resan innebär två tur-och-retur-biljetter i business class från New York till Paris, två nätter på ett Marriott-hotell samt middag på Michelinrestaurangen vid Saint James Paris.