Kate Winslet – lanserar klocka som auktioneras ut online

Av publicerat
No. 01 / 04
Galleri
Fullskärm

Longines och Kate Winslet – klockmärkets Ambassador of Elegance – har presenterat en ny klocka i mycket begränsad upplaga: The Flagship Heritage by Kate Winslet. Fem exklusiva exemplar skapades varav tre av dessa auktioneras ut online tillförmån för välgörenhet.

Under ett besök till märkets huvudkontor i Schweiz förra året valde Kate Winslet urtavla, boett och armband. Resultatet är modellen The Flagship Heritage by Kate Winslet. Klockan är produkten av ett gemensamt projekt för välgörenhetsorganisationen Golden Hat Foundation, som Kate Winslet varit med och grundat, med syftet att ändra synen folk har på personer med autism. Fem exemplar av klockan har producerats och tre av dessa auktioneras nu ut online. De övriga två exemplaren går till Winslet själv samt Longines museum i Saint-Imier, Schweiz.

Auktionen pågår på www.longines.com/auction mellan 10–30 juni.

Foto: Longines