Svenska märket tar tid på tennisen

Av publicerat

Bland sommarens största sportevenemang är tennisveckorna i Båstad: SkiStar Swedish Open (16-23 juli) och Ericsson Open (23-30 juli). Sjöö Sandström är för tredje året i rad Official Timekeeper.

Internationella världsstjärnor som David Ferrer och Fernando Verdasco kommer att vara på plats under herrveckan – och så givetvis vårt svenska hopp Elias Ymer. Under damveckan kommer bland annat topp-10-rankade Caroline Wozniacki och svenska Johanna Larsson.

Sjöö Sandström är för tredje året i rad ansvariga för all tidtagning under evenemanget. Bland annat slår de upp en pop-up-butik där en stor del av senaste kollektionen visas tillsammans med årets nyheter och något helt nytt.

– Det är viktigt för oss att vara på plats på olika evenemang varje år och extra roligt att vi är Official Timekeeper för tredje året i rad. Det är en fantastisk arena att både synas och nätverka på men också framförallt träffa slutkonsumenten. Som enda exklusiva klocktillverkare i Sverige så fortsätter vi att flytta fram våra positioner, säger Felix Formark och Kristofer Johansson, partner på Sjöö Sandström.