Fyra nya restauranger på Oslo flygplats

Av publicerat

Endast en månad återstår innan Oslo Airport invigs, men redan nu kan passagerare njuta av flera nyöppnade butiker och restauranger.

Den 1 november öppnade Jamie Oliver sin första deli någonsin då Jamie’s Deli intog flygplatsen. För några dagar sedan öppnade även ett nytt tillägg i form av den betydligt mer välkända kedjan Jamie’s Italian som serverar både traditionell och modern italiensk mat.

I dag slår dörrarna upp till både Bølgen & Moi Food Garage och TGI Fridays. Bølgen & Moi bjuder på en annorlunda matupplevelse. Några av deras specialiteter är Mamma Moi’s komple (svenska dumplings) med saltat lamm, och Trond Moi’s klassiska fisksoppa. TGI Fridays har över 900 restauranger runt hela världen och är en favorit för amerikansk mat och dryck.

Jamies2

Northland har nu öppnat sin andra restaurang på flygplatsen. Restaurangen serverar surdegsbaguetter med sin egen pesto, aioli eller pålägg. Innan de öppnade på Oslo Airport smakade de på 250 olika bröd – allt för kvalitetens skull!

– Vi är mycket glada att äntligen kunna öppna alla de här bra restaurangerna. Vi vill bli en av de bästa i Europa när det kommer till mat och shopping, och dessa nya tillskott hjälper till att ta oss dit. Jag är övertygad om att Jamie’s Italian, Bølgen & Moi Food Garage, Northland och TGI Fridays hjälper oss ett steg närmre, säger Øyvind Hasaas, Managing Director på Oslo Airport.

Teknikbutiken Elkjøp Travel har även de precis öppnat, likaså har bokhandeln Tanum slagit upp två nya butiker – och har nu fem totalt på flygplatsen.

Foto: Avinor Oslo Airport