Klockan för rent vatten

Av publicerat

Hublot och det brittiska syntpopbandet Depeche Mode förnyar sitt samarbete och lanserar tillsammans en klocka i begränsad upplaga till förmån för välgörenhet.

Klockan Big Bang Unico Depeche Mode lanserades under Baselworld och är ett samarbete mellan Hublot och bandet Depeche Mode för att fira bandets nya album Spirit och den kommande världsturnén Global Spirit Tour. Intäkterna från försäljningen kommer att gå till välgörenheten Charity: Water – en icke-vinstdrivande organisation vars mål är att ordna rent och säkert dricksvatten till människor i u-länder.

– Jag är mycket glad över att fortsätta vårt samarbete med Hublot och Charity: Water. Jag har varit en hängiven anhängare till Charity: Water under många år och är glad över att vi, tillsammans med Hublot, kan fortsätta att stötta deras arbete att förse rent och säkert dricksvatten till alla, säger Martin Gore i Depeche Mode.

Hublot och Depeche Mode har varit samarbetspartners redan 2010 och stöttar Charity: Water vid tre olika tillfällen sedan 2013. Under denna period har 229 projekt genomförts som gett rent vatten till över 30 000 människor i Nepal och Etiopien. I och med den nya kampanjen är målet att överträffa den tidigare prestationen och ge 50 000 människor tillgång till rent vatten.

Första stoppet Depeche Modes turné är Friends Arena i Stockholm den 5 maj.

Ricardo Guadalupe, Depeche Mode, Jean-Claude Biver och Scott Harrison.

Ricardo Guadalupe, Depeche Mode, Jean-Claude Biver och Scott Harrison.