Baselworld – världens största klockevent

Av publicerat

Baselworld är i gång och i år firar den exklusiva klockmässan 100 år. Här träffas varje år proffs från hela världen och eventet lockar tusentals journalister – VOYAGE är givetvis på plats i Schweiz och tar del av klockvärldens nyheter.

Under öppningsceremonin under gårdagen välkomnades besökare, utställare och journalister av Sylvie Ritter, Baselworld Managing Director, som säger:

– Baselworld är ett nyckeldatum i kalendern för industrin och varje ny upplaga är efterlängtad, och ofta med stor förväntan. Under seklet mässan existerat har showen naturligt haft otroligt bra tider, men även upplevt svåra, instabila tider. Genom att tänka framåt har vi skapat världens mest betydelsefulla event för klock- och smyckesindustrin.

När: 23-30 mars

Foto: Baselworld