Sitt fyra tillsammans – på flyget

Av publicerat

Det går nu att sitta fyra tillsammans och sova i dubbelsäng Business Class. Qatar Airways nya QSuite sätter ny standard för resande med sin nya produkt som tagit två år att ta fram.

Nyheten presenterades på den stora turistmässan ITB Berlin. Det tog två år att utveckla produkten som gör det möjligt för passagerare som sitter bredvid varandra att skapa egna små rum med upp till fyra stolar genom justerbara paneler och tv-skärmar. Dessutom finns nu flygbranschens första dubbelsäng i Business Class.

– Med Qatar Airways väljer du själv när du vill äta eller vila och vi erbjuder fler underhållningsalternativ än något annat flygbolag. Det är därför logiskt att ge resenärerna möjligheten att skapa sin egen kabin i kabinen genom QSuite för två eller fyra personer, säger Akbar Al Baker, Group CEO för Qatar Airways.

Nya QSuite kommer att börja introduceras på flygbolagets befintliga flotta med ett flygplan per månad från och med juni 2017.

33276797426_6d013fd444