Förnyad lounge ombord flygplanet

Av publicerat

Här är den första smygtitten på de nya uppgraderade loungerna ombord Emirates A380.

Emirates förnyar sina lounger ombord A380. De behåller den ikoniska hästskoformade baren, men erbjuder fler sittplatser längs med fönstren på båda sidor om baren. Varje sittgrupp kommer ha ett bord och fönsterutsikt och allt som allt får här plats 26 passagerare, varav åtta kan sitta. Den nya loungen inreds i ljusa färger och toppas med mörkt, glansigt trä. Ljudisolerande gardiner skärmar av loungen från resten av flyget. Här kan passagerarna njuta av gourmet-snittar och utvalda viner och dryck från hela världen. Det finns också en 55-tums tv som visar flyginformation, live-tv och sport.

Loungen visas upp under flyg- och turistmässan ITB Berlin som äger rum den 8-12 mars.