Topp 9 – världens mest romantiska hotell

Av publicerat

Alla hjärtans dag må vara förbi för i år, men det betyder inte att kärleken ska läggas på hyllan. Här listar vi tillsammans med Hotels.com världens nio mest romantiska hotell enligt 25 miljoner gästrecensioner.

1. Buffalo Mountain Lodge, Banff, Kanada (bild ovan)
Buffalo Mountain Lodge ligger idylliskt i natursköna Banff National Park och är perfekt för par som älskar gemensamma äventyr. Aktiviteterna finns precis utanför dörren – från skidåkning till vandring och cykling. Det finns även en rad intressanta gallerier och museer där du kan uppleva den lokala kulturen.

 

excellence-riviera-cancun_mexico

2. Excellence Riviera Cancun, Cancun, Mexiko
Det här all-inclusive hotellet i Cancun erbjuder en avkopplande semester med romantik och levande musik. Hotellet ligger på en kritvit sandstrand på Mexikos Riviera Maya-kust och läget är avskilt, men långt ifrån isolerat. Pulserande Cancun, kosmopolitiska Playa del Carmen och det gamla Mayaimperiet ligger precis utanför hotellet.

 

hotel-montmartre-mon-amour_france

3. Hotel Montmartre Mon Amour, Paris, Frankrike
Hotellet ligger precis runt hörnet av Sacré-Coeur, Hotel Montmartre Mon Amour och är en perfekt bas för att utforska “Kärlekens stad”. Njut av Paris vackra gator, unna dig själv några godsaker från de lokala konditorierna eller ta en promenad längs floden Seine.

 

majestic-colonial-punta-cana_dominican-republic

4. Majestic Colonial Punta Cana All Inclusive, Punta Cana, Dominikanska Republiken
För par som vill resa lite längre bort så är Majestic Colonial i Punta Cana i Dominikanska Republiken ett mycket bra alternativ. Här finns flera naturparker som Los Haitises och flera vackra öar som Saona Island och Catalina Island, där det finns gott om möjligheter att uppleva de vackra stränderna och den vackra naturen tillsammans.

 

palais-sheherazade-and-spa_morocco

5. Palais Sheherazade & Spa, Fes, Marocko
Det här lyxhotellet ligger i ett palats från 1800-talet som har fantastiska sviter med ljuskronor, snidade tak i cederträ och handbroderat silke vilket ger den perfekta inramningen för en romantisk semester. Det finns ett spa med inomhuspool, turkiskt bad och massage och en andalusisk trädgård med utomhuspool som ser till att både du och din partner kan njuta av en stunds avkoppling.

 

relais-de-charme-italy

6. Relais de Charme Il Sogno di Giulietta, Verona, Italien
Relais de Charme Il Sogno di Giulietta i Verona är fantastiskt romantiskt och det perfekta hotellet för en romantisk semester. Hotellet har en av de mest berömda balkongerna och nattetid får du möjlighet att njuta av magin i den exklusiva atmosfären på Romeo & Julia bakgård och skapa din egen kärlekshistoria.

 

santhiya-koh-yao-yai_thailand

7. Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa, Phang Nga, Thailand
Ta med din älskade på en drömsemester där det finns både vackra berg och en bit privat strand för endast er. Hotellet har också en spektakulär vattenfallspool, ett spa och restauranger i världsklass som serverar det absolut bästa från både det thailändska och globala köket.

 

solar-do-castelo_portugal

8. Solar Do Castelo, Lissabon, Portugal
Solar Do Castelo är en liten herrgård som är byggd på platsen för det tidigare Alcaçova-palatset, och det enda hotellet som ligger inom St. Georges slotts murar. Det är den perfekta platsen för att se till din partner verkligen känner sig som en kung eller drottning.

 

the-queen-mary_usa

9. The Queen Mary, USA
Queen Mary Hotel är perfekt för de som söker ett unikt boende och ett brett utbud av attraktioner som inte går att hitta någon annanstans. Hotellet ligger på ett fartyg där det finns allt från historiska rundturer till övernaturliga upplevelser, butiker, spa och olika evenemang.

Källa/foto: Hotels.com