Tidtagaren och fotbollsklubben – två klockor i nya färger

Av publicerat

Manchester United och TAG Heuer har teamat ihop sig igen och lanserar två exklusiva TAG Heuer Special Edition Manchester United-klockor. Klubbkapten Wayne Rooney och spelarna Zlatan Ibrahimovic, David De Gea och Ander Herrera överraskade med att dyka upp på arenan Old Trafford.

– Vårt samarbete med Manchester United förseglar det viktiga och starka engagemanget TAG Heuer har för fotboll. Vi är särskilt stolta och glada över det här samarbetet eftersom det kommer att vara avgörande för att främja vårt varumärke i Asien där Manchester United är ett av de mest älskade varumärken som finns, säger Jean-Claude Biver, vd TAG Heuer och ordförande LVMH Watch Division.

image009

– Manchester United och TAG Heuer är ett idealiskt samarbete, två ikoner, på toppen inom sina branscher, som jobbar tillsammans för att fortsätta bygga sin historia och framgång. Klubben är stolta att ha Manchester Uniteds färger på två av TAG Heuers mest populära armbandsur, säger Richard Arnold, Group Managing Director på Manchester United.

De två klockor som smyckas i klubbens färger är Carrera Heuer 01 och Formula 1 Quartz.

sjkdgfkjf