Ultimat tillflyktsplats i svenska fjällen

Av publicerat

Den perfekta vinterupplevelsen i de svenska fjällen lanseras nu av Volvo och Tablet Hotels. Get Away Lodge är namnet på ett fjällhus utanför Åre för de som vill ägna tid åt sina intressen och njuta av den svenska vinternaturen.

I ett enskilt område i de svenska fjällen ligger nyöppnade Get Away Lodge – en tillflyktsplats omgiven av snötäckta berg och djupa skogar. Fjällhuset är i traditionell stil med skandinavisk inredning och har nyligen renoverats. Huset består av ett sovrum för två, fullt utrustat kök, vardagsrum med eldstad, matsal, kontor, yogarum samt ett utrustningsrum fyllt med allt du kan behöva för vinterns aktiviteter. Dygnet-runt concierge-service hjälper bland annat till med att boka bord på restauranger och rekommendera friluftsäventyr.

Fjällhuset är en del i lanseringen av Volvo V90 Cross Country och den omfattande kampanjen för att svenskarna ska ta sig mer tid till sina fritidsintressen. En helt ny Volvo V90 Cross Country att låna ingår i paketet.

– Vår forskning visar att världen över så vill mer än sex av tio tillbringa mer tid utomhus, inte på kontoret. Vi vill uppmuntra människor att omprioritera och återuppta sina största intressen. Lodgen är den perfekta platsen för den som vill fly bort några dagar för att hitta den svåra balansen mellan arbete och fritid som vi alla har hört om, säger Björn Annwall på Volvo Car Group.

Volvo V90 Cross Country