Sagolik snösvit

Av publicerat

Ett tips för dig som är ute i sista stund med skidsemester och som gillar filmen “Frozen” är ett besök på Lac Salin SPA & Mountain Resort och då specifikt den exklusiva snösviten.

Lac Salin SPA & Mountain Resort är beläget i den populära italienska skidorten Livingo. Snösviten har tagit fram inför firandet av hotellets 10-årsjubileum och gästerna som bor i det specialdesignade rummet sover varmt och gott i en termosovsäck med de vackra italienska alperna som omkring sig.

– Lac Salin SPA & Mountain Resort är ett populärt retreat med höga omdömen från våra användare. Snösviten är helt unik och vi förväntar oss att efterfrågan kommer att bli stor, säger Santiago Pérez Olano, Senior Marketing Manager på Hotels.com.

Hotels.com erbjuder en unik boendeupplevelse i sista minuten för alla “Frozen”-fans där ute. Erbjudandet gäller fram till den 28 februari. Utöver en övernattning i sviten ingår bland annat två gourmetmiddagar på Restaurant Stua da Legn och tillgång till spasviten på hotellets hälsocenter.

Lac Salin_Livigno