Smarta klockor och fiffiga funktioner

Av publicerat
No. 01 / 04
Galleri
Fullskärm

Kronaby är det nystartade svenska företaget som satsar stort på smart watches – klockor som ansluter till din smartphone. Med en mängd funktioner som går att anpassa via en app är det enkelt att ställa in precis vad klockan ska meddela om. Välj mellan en mängd olika vibrationsmönster och anpassa klockan efter just dina behov.

Några av funktionerna är en tyst väckarklocka som bara väcker den som bär klockan, automatisk tidszon, stegräknare, ett meddelande som säger till när bäraren varit stillasittande för länge och möjligheten att neka samtal. Klockorna i kollektionen har även timer, kamerakontroll, geotagging (klockan sparar till din plats så att du alltid kan hitta tillbaka), musikkontroll och funktioner för att hitta din mobil om du förlagt den samt “Walk Me Home” – skicka en signal till en närstående och de kan följa dina steg och veta att du tar dig hem säkert.

Läs mer på www.kronaby.com/en/features