Usain Bolt – ny CEO på Maison Mumm i Champagne

Av publicerat

Nu står det klart att en av världens bästa atleter tar sig an ett nytt spännande uppdrag: som utnämnd Chief Entertainment Officer, CEO, på Maison Mumm i Champagne. I presentationsvideon ovan där han berättar om sitt nya uppdrag gör han det oväntade och sabrerar en flaska Mumm Grand Cordon med en av sina många guldmedaljer.

I sin nya roll kommer Usain med nya, unika och vågade idéer se till att Mumm finns på plats där det firas och njuts med den energi, intensitet och fräschhet som Mumm står för. Hans roll som CEO är ny för Maison Mumm och Usain är en värdig ambassadör som med sina personliga motton: “Anything is possible; I don’t think limits” lierar sig perfekt med Maison Mumm’s; “Dare. Win. Celebrate.”

– Jag är hedrad över att ta mig an rollen som CEO för Maison Mumm, att få visa världen vad det innebär att fira och underhålla på ett mer utmanade sätt, säger Usaine Bolt. Mitt första och största uppdrag kommer att vara att förvalta och förädla Mumms idé om att fira segrar på fantastiska sätt. Nu höjer jag mitt glas tillsammans alla fans runt om i världen!

Mumm har under lång tid satt kvalitet främst och är idag Frankrikes största champagne. Nu siktar Maison Mumm mot den amerikanska marknaden.

champagne_mumm_grand_cordon