Världens dyraste sneakers

Av publicerat

De här skorna från Athletic Propulsion Labs är av ett material som aldrig tidigare använts på ett par sneakers – krokodilskinn doppat i 24 karats guld. Prislappen landar på 20 000 dollar, ca 185 000 kr. Är du sugen på att införskaffa skorna? Max 20 par kommer att produceras men det gäller det att först betala och därefter får du vänta i 12 veckor medan de produceras.

– Det har varit en över två år lång process för oss att komma på konceptet och slutligen presentera skorna i krokodilskinn med 24 karats guld. Det här är en spännande produkt för oss eftersom den visar att vi kan skapa en produkt som har en plats allra högst upp på marknaden i fråga om pris och kvalitet. Skon är en symbol för lyx och vi är glada att kunna presentera något som världen aldrig tidigare sett, säger Adam and Ryan Goldston, grundare av Athletic Propulsion Labs.

Skorna finns till att börja med tillgängliga på Level Shoe District i Dubai innan de säljs via företagets hemsida athleticpropulsionlabs.com.

Källa/foto: forbes.com