Vin deluxe i Paris

Av publicerat

I källaren på Hôtel Dillon har nu Domaine Clarence Dillon utökat verksamheten med en vinkällare, sedan tidigare finns här i den magiska 1700-tals byggnaden en vinshop och en restaurang, Le Clarence. Domaine Clarence Dillon är ett familjeföretag som arbetat med toppviner sedan 1935. I dag producerar de fem viner varav Châteaux Haut-Brion är ett, dessutom representerar man Château Quintus från Saint Emilion samt lanserade Clarendelle 2005 med inspiration från Haut-Brion vilket gör det möjligt för firman att blanda tradition med innovation.

Läget mitt emot Le Grand Palais är exklusivt, vinerna likaså. Kom hit för en vinprovning, köp med dig några flaskor eller ta hjälp med att bygga upp din egna vinkällare.

Adress: 31, avenue Franklin D. Roosevelt, Paris

Av: Yvonne Gull