Flygstolen från framtiden

Av publicerat

I en värld där vi reser mer och längre sträckor arbetar flyg- och teknikbolagen ständigt med att förbättra upplevelsen och att kunna utnyttja restiden till att göra annat. Panasonic har utvecklat framtidens flygstol, vid namn Waterfront, där du kan arbeta, vila och bli underhållen – allt utan att ens behöva lämna ditt säte.

Panasonic Avionics har tagit hjälp av över 300 flygresenärer för att ta fram den perfekta flygstolen, som i första hand givetvis är bekväm och anpassningsbar. Stolen är justerbar i flera olika lägen, temperatur och ljus runt omkring går att ställa in och för den som vill skärma av sig från sin omgivning finns en skjutdörr.

Underhållningen står en 24-tums-skärm för, och mobilen kan du ladda trådlöst. En surfplatta kontrollerar inställningarna och den som vill kan använda sig av de förinstallerade sådana som förändrar ljuset beroende på stolens läge för att skapa den perfekta stämningen.

Affärsresandet blev precis snäppet bättre. Se en genomgång av flygstolen i videon nedan.

Foto: Formation Design Group