Henrik Stenson tappade ledningen på Bay Hill

Av publicerat

Trots att Henrik Stenson avancerade en placering på världsrankingen så var det en besviken världstvåa som gick av Bay Hill efter att ha tappat segern på de sista hålen.

– Jag är besviken på utgången av tävlingen och jag är även besviken på funktionärerna från PGA. De satte oss under tidsregeln på det femtonde hålet. Jag hade inte tid att läsa min puttlinje ordentligt sa Stenson på en improviserad presskonferens efteråt, enligt SVT Text.

Stenson missade en relativt kort putt på det femtonde vilket resulterade i dagens andra bogey. Och därmed var den två-slagsledning han startade med borta. Amerikanen Matt Every som avslutade med en kanonrunda på 6 under par vann därmed Arnold Palmer Invitational på 19 under par, ett slag bättre än Henrik Stenson.