Danska Wilkens lanserar ny exklusiv carry-on

Av publicerat
No. 01 / 05
Galleri
Fullskärm

Uppgradera din förstaklassresa med den exklusiva och vintageklassiska resväskan W1 Suitcase från danska Wilkens.

Oavsett om du befinner dig på modeveckan i Milano, semester på Seychellerna eller på viktiga affärsmöten i New York så är en W1 Suitcase din nya perfekta respartner. Tidlös design, enastående material och hållbart hantverk skapar en luxuös ram för dina ägodelar på resan.

Nu kan finsmakare, trendspotters, aficionados och förstaklass-resenärer äntligen resa med stil. Det nya danska lyxmärket Wilkens presenterar den extravaganta carry-on väskan W1 Suitcase, som är ett modernt äventyr paketerat i stil och kompromisslös kvalitet.

Dansk idé möter argentinsk toppdesigner och amerikansk lädermakare
Den danske grundaren Michael Wilkens har inte lämnat något åt slumpen vid lanseringen av W1 Suitcase. Resväskans tidlösa look är skapad av den argentinskfödde och erkände designern Mauro Bianucci. Bianucci har med sin unika förståelse för material, design och mode gått in för detaljerna och skapat en klassisk resväska anno 2015. Bianuccis design väcks till liv av den amerikanska lädermakaren Ryan Motley på verkstaden i Montana, USA. Motleys fleråriga erfarenhet av skräddarsydda bagagelösningar för bilar som Jaguar och Audi, har bidragit till att bana väg för W1 Suitcase’s extravaganta liv i första klass.

Ingen resväska är den andra lik – skapa din egen resestil
Det är upp till dig att sätta din prägel på W1 Suitcase’s design. Ge ditt handbagage personlighet genom att kombinera olika färger och material. Danskt förstklassiskt läder möter kraftfulla material som mässing, kolfiber och mahogny. Varje resväska specialtillverkas på beställning och blir till sist krönt med dina initialer. Du kommer hela tiden att kunna identifiera ditt mästerverk med dess individuella id-nummer.

”W1 carry-on handlar om så mycket mer än transport av kläder och accessoarer. Ingen väska är den andra lik, och W1 Suitcase berättar din historia på resans väg. Den fulländar din individuella resestil, och lyfter handbagaget till en helt ny nivå” , säger Wilkens grundare Michael Wilkens.

Pris: 2.950 €

www.wilkens.com