Café med klös

Av publicerat

Många är säkert bekanta med att det finns hundvänliga caféer, men var ska kattmänniskorna vända sig om de vill fika i sällskap av sin favoritkompis? Lady Dinah’s Cat Emporium i London är det nyöppnade caféet som är svaret på problemet – här är katterna ditt främsta fiksällskap.

Om du är en riktig kattmänniska kan vi komma med det glädjande beskedet att du inte längre behöver sakna din fyrbenta kompis när du är ute och fikar – i slutet på förra månaden öppnade Londons första kattcafé Lady Dinah’s Cat Emporium.

Konceptet bakom caféet är enkelt: Lady Dinah’s Cat Emporium är café och katthem i ett. Samtidigt som kattkära besökare kan få stilla sitt behov av att gosa med de fyrbenta liven, får de tidigare övergivna katterna ett drägligt liv med mycket kärlek och omsorg från såväl personal och besökare.

Och du behöver inte oroa dig för att bli allt för fäst vid någon av  katterna – du har nämligen möjlighet att adoptera en eventuell favoritkatt. Slutet gott, allting gott.

1397036797809.cached1397036806263.cached 1397036814108.cached1397036795283.cached