Usain Bolt & Hublot – klockauktion för välgörenhet

Av publicerat

Tillverkad av safir – ett av de mest komplicerade materialen Big Bang Unico Sapphire Usain Bolt Only Watch är en klocka för hoppet och tillägnad önskan att vinna. Den är inspirerad av en av Usain Bolts favoritmodeller, och innehåller guld till ära för hans många rekord-segrar. Den här symbolen av seger kan nu sportas på handleden av en lycklig klocksamlare som också kommer att ha glädjen att möta Usain Bolt vid ett möte och hälsa som en del av auktionen. Sedan 2005 har Hublot arbetat tillsammans med Only Watch för att stödja modet och beslutsamheten för både barn som lider av Duchenne muskeldystrofi och framtida generationer och så att en dag kommer forskning att triumfera över denna sjukdom.  Detta unika urverk auktioneras med e

n andra rem i gult guldfärgskalvskinn, med silhuetten av den jamaicanska flaggan, i en nod till idrottarens ursprung. Räknaren vid klockan 9 bär silhuetten av ”Lightning Bolt” och hans ikoniska segerstecken. Skelettskivan är tillverkad av 3N 18k gult guld.

Efter en världsturné från Monaco till Singapore, genom Dubai och New York, kom Big Bang Unico Sapphire Usain Bolt Only Watch till sitt slutmål i Genève. Usain Bolt och Hublot är båda kända för att slå rekord och under auktionen var det särskilt angeläget, eftersom det är för en sådan bra sak. Välgörenhetsauktionen organiserades av Christie’s Only Watch, och 99 procent av de pengar som samlades in går direkt till forskning för att bekämpa Duchenne muskeldystrofi.

”Usain Bolt visade återigen att slå rekord är en del av hans DNA. Den här klockan är utformad för att symbolisera att ”de starkaste musklerna stödjer de svagaste musklerna” – de som drabbas av myopati, en sjukdom som orsakar muskelsvaghet. Att samla in 150 000 CHF på välgörenhetsauktionen för klockanBig Bang Unico Sapphire Usain Boltöverstiger våra mål förväntningar. ” Ricardo Guadalupe, VD, Hublot