3 badrums trender

Av publicerat

Vi inreder badrummen som aldrig förr och vill skapa trivsel för det mest hemliga och privata. Här får vi utrymme för återhämtning och kan samla ny energi. Att bada bastu, eller göra en kur i duschen är välgörande och rogivande. Det finns många stilar i badrumsvärlden och valmöjligheterna är oändliga. Sunda naturmaterial och närproducerat spelar en roll, liksom lyxig elegans i eklektisk stil – allt är möjligt. Nu kommer äntligen färgerna, som synts på de stora internationella mässorna sedan en tid. Länge har vi sett de milda rosa och pastelliga färgtonerna och nu
kommer även starkt gröna och energiska gula nyanser, färger som verkligen poppar.

Elegant och eklektiskt

Eleganta och klassiska material i badrummet, som Carreramarmor, eller mer rått, som polerad betong, är fortsatt stort. Fast nu som fejkat, de nya materialen är oftast billigare och mer lättskötta och tåliga. Klassiskt på nytt vis som överraskar, helt enkelt. Som de nya blandarna Vaia från Dornbracht med väl avvägda mjuka linjer i en elegant och framåt-blickande design. Den kombinerar en tidlös stil som är en mix av klassisk och modern inredning. Stilen förstärks av de mixade materialen, som matt platina och accessoarer i matt mässing.

Grönt och sköna höstfärger

Vi behöver både lugn och energi i hemmet och färgvalet i ditt badrum spelar roll. Nu finns oändliga möjligheter att välja favoritfärgen på badrumsmöbler eller väggar och golv i det egna hemmets mest privata rum. Att färg påverkar sinnet är en gammal sanning. Val av färg på textilier är såklart också välgörande. Grönt är skönare än någonsin.

Sober natur i ljusa toner

Varför inte ta in en liten möbel som en stol, en pall eller ett träningsredskap i marmor i badrummet för att höja mysfaktorn? Med en rumsavdelare döljer du enkelt en tvättmaskin eller tvätthögen. Naturmaterial skapar en varm känsla, antingen i äkta vara eller klinker i fin imitation.