Fira nyår tre gånger

Av publicerat

Varför nöja sig med bara ett nyårsfirande? Med lite tid, planerande – och pengar, kan du som är extra förtjust i fyrverkerier, champagne och fest se till att fira in det nya året tre gånger om.

Hotellsidan Hotels.com tipsar om nyårsfirande i lyx och flärd och vackra omgivningar – i tre olika tidszoner.

Fyrverkerier med Hemingway
Nyårsfirandet inleds i Florida, Key West. En perfekt utgångspunkt för det första nyårsfirandet. Checka in på The Reach Resort några dagar före nyår och skäm bort dig i den tropiska miljön. Snorkla i det sköna vattnet och koppla av med svala drinkar under den blå himlen.

När dina vänner firar nyår i Sverige har du fortfarande sex timmar av sol och fest framför dig. Fira in tolvslagetl på Hemingways favoritbar Sloppy Joe’s. Där är alltid mycket folk, bra livemusik och ett riktigt bra drag. Kolla in fyrverkeriet under natthimlen innan du tar sikte på Cancun för att hinna fira nyår en andra gång. 
.
Nyår i lyx – och 13 pooler
När tolvslaget passerat i Key West stiger du in i ett chartrat plan som tar dig till den mexikanska strandstaden Cancun. Resan tar bara 40 minuter och du hinner ladda om efter en festkväll på Sloppy Joe’s. När du landat i Cancun tar du sikte på El Dorado Royale – ett

av de lyxigaste hotellen i området där kändisar som Madonna, Ben Affleck och Matt Damon är återkommande gäster. Hotellets strandnära läge lockar många eller varför inte svalka dig med ett dopp i någon av de 13 poolerna på området. Missa inte heller hotellets exklusiva spa. Men vill du fira nyår ännu en gång är det läge att skynda på och ta sikte på flygplatsen och en längre flygresa. Nästa stopp – Fiji.
 
Fira första dagen 2011 på Fiji
Efter att ha festat i Key West och Cancun kan du koppla av under den 14 timmar långa flygresan till Fiji. Eftersom du reser mellan flera tidszoner hinner du ladda om inför ditt tredje nyårsfirande på paradisön, där nyårsafton inleds 18 timmar efter firandet i Cancun. Det här är en av de viktigaste händelserna på året och nyårsfirandet lockar tusentals resenärer till de stora utomhusfesterna.

Missa inte de spektakulära fyrverkerierna som är något utöver det vanliga. Efter att ha firat nyår tre gånger om checkar du in på Fiji Beach Resort and Spa Managed by Hilton, äter frukost i solen innan du provar aktiviteter som snorkling och dykning. Eller bara vandrar på de vita stränderna. På Fidji finns regnskogar, vattenfall och vulkaner – bara några anledningar att tillbringa dina första dagar 2011 just här.